Salarisadministratie horeca

U wilt iedere werknemer op tijd en correct uitbetalen. Horeca Salaris & Advies neemt uw salarisadministratie volledig uit handen, zodat u zich kunt richten op de core business van uw onderneming.

Extra expertise voor de horecabranche

De salarisadministratie in de horecabranche vereist extra expertise in vergelijking met de meeste branches. Bij Horeca Salaris & Advies beschikken wij over specialisten met ervaring en extra kennis van de salarisverwerking binnen deze branche. Onze experts zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen in de wetgeving op het gebied van horeca, om al uw werknemers op tijd en juist uit te betalen. Horeca is een dynamische branche waar personeel en service centraal staat. Onze experts staan klaar om u te adviseren bij vragen over personeel, contracten, vakantie dagen/geld en meer.

Experts in de horeca

Onze experts beschikken over kennis met betrekking tot onder andere sociale verzekeringen, loonheffingen, arbeidscontracten, verzuimregistratie, loonaangifte en arbeidsrecht.

Wilt u exact weten wat de kosten zijn voor het uitbesteden van uw salarisadministratie? Vraag dan een geheel vrijblijvende salarisadministratie horeca offerte aan.

Voor meer informatie over onze dienstverlening kunt u ons altijd bellen via 010 2617025 of mailen naar salaris@horeca-accountancy.nl